U wil ons helpen, graag!

De Stichting HIDT kan niet zonder de hulp en donaties van bedrijven en particulieren. Deze hulp kan worden geboden in de vorm van geld, middelen of ondersteuning van onze projecten met kennis en kunde.

Geld..

Geld is en blijft het belangrijkste middel om onze projecten te ondersteunen. De financiĆ«le middelen worden gebruikt om materialen aan te schaffen en te transporteren naar desbetreffende project. Bent u geinteresseerd om onze stichting te ondersteunen, dan is het goed om te weten dat uw gift fiscaal aftrekbaar is. De stichting HIDT is namelijk een ANBI geregistreerde organisatie (fiscaalnummer 81054477).

Behalve sponsors en donoren, bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid om partner te worden van onze stichting. Partners bieden speciale producten aan aan de nederlandse tandtechnici en tandprothetici en torten een deel van de opbrengst in de kas van onze stichting. Wilt u meer weten van deze manier van sponsoring, neem dan contact op met Hein Vrins (06 22601602)

Materialen..

Ofschoon wij er in geloven dat de door ons opgezette projecten op termijn zelfvoorzienend moeten zijn, zijn er voor de aanloopperiode veel materialen noodzakelijk. Dit zijn dan zowel verbruiksmaterialen maar vooral ook nog goed functionerende tandtechnische apparatuur. Mocht u ons in natura willen steunen, neem dan contact op met Edward van Dort (06 54725160)

 

Hulp ter plaatse..

 

Overdragen van tandtechnische kennis is de doelstelling van onze stichting. Hiervoor is het noodzakelijk dat er jaarlijks verschillende delegaties worden uitgezonden. De reis en verblijfkosten van de reis zijn voor rekening van de delegatieleden. Wel biedt de stichting wel ondersteuning bij het organiseren van de reis. Om een zinvolle bijdrage ter plaatse te kunnen leveren is het noodzakelijk om minimaal 2 weken ter plekke te verblijven. Onze voorkeur gaat uit naar tandtechnici of tandprothetici. Mocht u geinteresseerd zijn om als delegatie uitgezonden te worden, neem dan contact op met Hans Ipenburg (06 53417791)

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg